CONTACTGEGEVENS

Voor vragen of speciale verzoeken staan we u graag te woord.

Best Western City Hotel Leiden

Lange Mare 43
2312 GP Leiden

+31 71 513 05 05
hello@bestwesternleiden.nl

Komt u met de auto naar Leiden?

Parkeren in Leiden kan soms een uitdaging zijn, vooral als men niet bekend is met de binnenstad. Daarom maakt het Best Western City Hotel het makkelijk voor u!

Speciaal voor onze gasten is er Parkeerterrein Haagweg. Dit parkeerterrein ligt in het centrum van Leiden kunt u vinden aan de Haagweg 8, 2311 AA te Leiden. Het voordeel aan deze parkeerplaats is dat er altijd voldoende parkeerplekken zijn en er gratis shuttle busjes rijden die u naar het hotel brengen. Ook als u naar uw auto wilt wordt u gratis opgehaald door de shuttle bus.

Door speciale afspraken mogen onze gasten voor €6,- per 24 uur parkeren bij Haagweg in plaats van de gebruikelijke €12,-. U schaft de uitrijdkaart aan bij onze receptie.

Meer actuele informatie kunt u vinden op de website van Stadsparkeerplan of vraag onze collega aan de receptie voor meer informatie.

Verder zijn in de buurt van het hotel een beperkt aantal betaalde openbare parkeerplaatsen, vandaar dat wij Parkeerterrein Haagweg adviseren.

De parkeerplaatsen rond het hotel zijn vaak bezet, echter kunt u hier ook met een dagkaart parkeren. Deze kaart kost €13,20 per dag en schaft u aan bij de parkeerautomaat langs de weg.