Kamers

 • Comfort kamers (2 & 3 pers.)

  kamer-1Alle Comfort kamers zijn modern en sfeervol ingericht en zijn voorzien van alle mogelijke comfort en luxe. Onze 2-persoons Comfort kamer is ideaal voor uw verblijf in Leiden.
  De prijs voor een 2-persoons Comfort kamer is vanaf € 84,- per nacht (inclusief ontbijt).

  Kamerfaciliteiten: Een mooi ingerichte kamer met een tweepersoonsbed, kluis, telefoon, televisie, radio, badkamer met douche en toilet, verwarming, airco, kabel-tv, Wi-Fi internetverbinding.( gratis )

  * 3 persoons Comfort Kamer. 

  Ons 3-persoons Comfort Kamer is een ideale oplossing voor een lang verblijf in Leiden en in Nederland. De prijs voor een 3-persoons Comfort Kamer is vanaf € 115,- per nacht. (inclusief ontbijt)

   

 • Deluxe kamers (2 pers.)

  Deze luxe kamers zijn comfortabel ingericht en zijn voorzien van alle comfort en luxe. Onze 2-persoons Deluxe kamers zijn perfect voor een luxueus en relax verblijf in Leiden.

  Kamerfaciliteiten: Een ruimere, mooie kamer met een tweepersoonsbed, kluis, telefoon, televisie, radio, badkamer met single jacuzzi, airco,verwarming, kabel-tv,gratis Wifi internetverbinding. De prijs voor een Deluxe kamer is vanaf € 125,- per nacht ( incl. ontbijt )

 • Superior kamers (2 pers.)

  kamer-2Deze luxe kamers zijn comfortabel ingericht en zijn voorzien van alle comfort en luxe. Onze 2-persoons Superior Kamers zijn perfect voor een luxueus en relax verblijf in Leiden.
  De prijs voor een Superior Kamer is vanaf € 100,- per nacht. (inclusief ontbijt)

  Kamerfaciliteiten: Een ruime, mooie kamer met een tweepersoonsbed, kluis, telefoon, televisie, radio, badkamer, verwarming, airco, gratis Wifi internetverbinding.

 • Junior Suite

  bed 101De Junior Suites bieden comfort met diverse extra voorzieningen, zoals een whirlpool spa (dubbel of single) met een aparte badkamer, die zeldzaam zijn in de meeste hotels in Leiden. Verder beschikt onze Junior Suite over een gezellige zithoek, waar u uw vakantie in Leiden de meest ontspannende ervaring mogelijk maakt.

  Kamerfaciliteiten: Een ruim tweepersoonsbed, kluis, telefoon, verwarming, airco, kabel-tv,  gratis Wi-Fi-internetverbinding. 

  De prijs van de Junior Suite is vanaf  € 145,- per nacht. (incl. ontbijt)

 • Familie kamer

  Bent u op zoek naar een kamer voor uw familie tijdens uw vakantie in Leiden? Ons hotel biedt een tweetal Familiekamers. Deze twee kamers zijn optimaal geschikt voor families, die de cultuur van Leiden willen ervaren. De Familiekamer is verdeeld in 2 aparte slaapkamers met een gedeelde badkamer met douche en toilet. De prijs voor een Familiekamer is vanaf € 149,- per nacht gebaseerd op 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen).
  Het is niet mogelijk een extra bed te plaatsen in de Familie kamer.

  Kamerfaciliteiten:

  - Gedeelde kast
  - Gedeelde badkamer met douche en toilet
  - Kluis
  - Telefoon
  - Televisie
  - Wekkerradio
  - Verwarming
  - Airconditioning
  - Wi-Fi (gratis)

Alle bovengenoemde hotelkamer prijzen zijn exclusief € 2,50 toeristenbelasting p.p.p.n.

badkamer four reasonsChampagnebed 101