SHORT STAY IN LEIDEN

Voor als u tijdelijke woonruimte in Leiden zoekt.

Hypermoderne Short Stay Appartementen

Wij bieden 2 soorten verblijf: Hotel en Short Stay. Short Stay-verblijf houdt in dat gasten tussen 1 en 6 maanden bij ons kunnen blijven. De Short Stay kamers zijn volledig gemeubileerd en inclusief een pantry met koffie machines, waterkoker en koelkast. Zelfs je donzen dekbed en kussens zijn aanwezig.

Veel van onze hypermoderne Short Stay Appartementen zijn gevestigd in volledig gerenoveerde monumentale panden in het centrum van Leiden, dus alles is te bereiken per fiets!

junior-suite-leiden-1
junior-suite-leiden-2
short-stay-leiden-3
short-stay-leiden-4

Wat is bij de prijs inbegrepen?

een kledingkast, extra opbergruimte en je eigen koelkast, koffiemachine en waterkoker
een volledig gemeubileerde, uniek gestylde kamer met o.a.een lekker bed van 1,40m breed met een dik matras een donzig dekbed en kussen.
een supersnelle wifi-verbinding van 300 mb/s, beschikbaar in het hele hotel
altijd toegang tot ons ontbijtrestaurant Mama’s; the place to be om een uitgebreid ontbijtbuffet
een dagelijkse schoonmaakbeurt van de gemeenschappelijke ruimtes
alle hulp en mentale bijstand die je nodig hebt van ons personeel.
een linnen pakket, bestaande uit een hoeslaken, een dekbedovertrek, een kussensloop en twee grote en twee kleine handdoeken: €60

Wat is NIET bij de prijs inbegrepen?

Toeristenbelasting (€ 2,50 per nacht) is niet bij de prijs inbegrepen. Wij gaan ervan uit dat Short Stay gasten zich hebben ingeschreven bij de gemeente of dit van plan zijn te doen. Als je langer dan 4 maanden in Leiden verblijft (of dat nou in ons is of ergens anders), dan moet je staan ingeschreven als inwoner. Je moet binnen 3 weken nadat je bent ingecheckt een bewijs van registratie laten zien.

De borg bedraagt €750; dit bedrag reserveren wij ter compensatie voor eventuele schade, openstaande rekeningen en andere kosten. De borg wordt normaliter binnen twee weken na checkout retour gestort.